Nyheter

Vi ser tilbake på et godt år

Aleksander Knapskog

Publisert:

7/7/2020

Last ned gratis guide

Ved å laste ned dette dokumentet samtykker du til at vi kan kontakte deg og sende deg flere nyttige tips per epost.
Personvern
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Et aldri så lite driftsår med kommunikasjon har passert. Resultatene har vært tilfredsstillende og det skyldes først og fremst at vi har klart å etablere en robust relasjon til våre kunder. Et kjapt besøk innom vår hjemmeside røper de mange jobbene vi har hatt gleden av å utføre. Det er ingen overdrivelse å si at våre ansatte gleder seg til fortsettelsen.

Vårt oppdrag

Kommunikasjonshusets oppgave er enkelt og greit å kutte bedrifters kostnader og øke bedrifters bunnlinje. Vi klarer dette ved hjelp av målrettet markedsføring, grundige analyser av bedriftens resultater og tett oppfølging. Målet er at bedriften skal forbedre sine resultater på flere ulike områder.

Fremover

Vår ambisjon fremover er fortsatt vekst. Det inkluderer flere faste ansettelser og mer spisskompetanse på samtlige fagområder. Kommunikasjonshuset er avhengig av ansatte som legger stolthet i arbeidet sitt. Baserer vi oss på de erfaringene vi har gjort oss med den filosofien, vil også våre kunder nyte godt av denne modellen.

Til slutt

Korona har preget ikke bare Norge, men verden som sådan de siste ukene. Krevende tider krever kloke avgjørelser, men også ro og orden. Kommunikasjonshuset har derfor under denne perioden lagt vekt på å være særlig tilstede for sine kunder. Dette for å sikre stabilitet og holde en stø kurs.

En driver for vekst.

Kommunikasjonshuset AS
Husøyvegen 123,
4262 Avaldsnes
Sosiale medier
Nyhetsbrev
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.