Kundecaser

Westcon Løfteteknikk får gode resultater med abonnement

Aleksander Knapskog

Publisert:

7/7/2020

Last ned gratis guide

Ved å laste ned dette dokumentet samtykker du til at vi kan kontakte deg og sende deg flere nyttige tips per epost.
Personvern
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Økning i trafikk fra SoMe

+ 259%

Økning Følgere SoMe

+ 571%

Økning rekkevidde SoMe

+ 1 847%

I starten av 2019 kom Westcon Løfteteknikk til oss med et behov for økt synlighet og bedre kommunikasjon på digitale kanaler.

Selskapet er Nordens største totalleverandør av løfteteknikk, og tilbyr salg, utleie og opplæring/sertifisering innen løfteteknikk og arbeid i høyden.  

Et behov for bedre digital tilstedeværelse

Bedriften hadde et stort ønske om å videreutvikle seg med digitale verktøy for å bli en mer moderne bedrift som var forberedt på fremtidens digitale løsninger. Samtidig så de et skifte i behovene til målgruppen, hvor kommunikasjonsformene og kanalene var i endring.  

«Samfunnet endrer seg raskt og vi hadde et behov for å nå de yngre målgruppene på deres arena...» - Karl Johan Jentoft, Administrerende direktør i Westcon Løfteteknikk.

En oppdatert profil for bedre lead-generering

Vi, i tett samarbeid med bedriften, valgte å gi Westcon Løfteteknikk et ansiktsløft og fikk de opp og frem på sosiale kanaler med stort fokus på videoinnhold. Vi tok utgangspunkt i deres interne og eksterne verdier, og utviklet en markeds- og kommunikasjonsstrategi basert på deres styrker, den nåværende markedssituasjonen og deres uttalte mål.  

Med tilgang til hjemmesiden fikk vi oppgradert teks og innhold, for å skape en mer oversiktlig og brukervennlig opplevelse for besøkende, samt skape en kortere vei fra forside til direkte kontakt.  


Digitale løsninger for vekst

For å løfte frem Westcon Løfteteknikk som en moderne industribedrift utviklet vi en digital produktkatalog, med en tilhørende chat for bedre kontakt med selgerne og en enda bedre kjøpsprosess.  

Produktkatalogen inneholder over 450 artikler som er tilgjengelig for salg og utleie, og blir oppdatert jevnlig i regi av Kommunikasjonshuset og Westcon Løfteteknikk, med oppdateringer på utstyr og produktutviklinger fra leverandører.  

Den digitale produktkatalogen ble lansert i slutten av mai 2020 og har siden hatt stor pågang med flere bestillinger i boks.

Vil du høre hva Administrerende direktør Karl Johan Jentoft har å si om vårt samarbeid? Se video over.

«Vårt samarbeid med Kommunikasjonshuset har gjort oss mer synlig og mye mer aktiv i de kanalene som er relevante for oss og våre målgrupper. Nå kan vi gi fullt fokus til videreutviklingen av vår kjernekompetanse og våre interne systemer, samtidig som vi får levert gode, digitale løsninger.
Industrilandskapet utvikler seg raskt, så det er kjempe smart å bruke Kommunikasjonshuset til å komme på det digitale nivået som kreves for videre vekst" - Karl Johan Jentoft.

En driver for vekst.

Kommunikasjonshuset AS
Husøyvegen 123,
4262 Avaldsnes
Sosiale medier
Nyhetsbrev
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.