Teamet vårt elsker å drive frem gode resultater

Folkene

Lang fartstid og ung energi gir deg et team med driv for å skape gode resultater for din bedrift. Hver av oss er fagspesialister innenfor de disiplinene du trenger i en fullstendig markedsavdeling, som kombinert utgjør en gjeng med faglig ekspertise, lang erfaring, mye pågangsmot og et godt konkurranseinstinkt.

Aleksander Knapskog

Daglig leder, partner

Ingolf Steensnes

Partner

Helene Gundersen

Rådgiver, digital markedsfører

Even Sørtveit

Utvikler, SEO spesialist

Besøk oss

Vi er ofte ute og produserer innhold for våre kunder, men vårt hjem er midt i industrihjertet på Husøy. Her finner du oss i kreative idédugnader, dypt i analysearbeid eller samlet rundt kaffemaskinen hvor vi deler dårlige vitser. Er du nysgjerrig på hva vi kan gjøre for din bedrift? Kom innom for en kaffe, så tar vi en prat.

Hva er formålet vårt? 

Vi ønsker å være en forlengelse av din bedrift – en driver for bedriftens vekst. Vi utfordrer og støtter deg gjennom hele prosessen, som en skikkelig sparringspartner skal. Dette sikrer godt samarbeid og sunn utvikling, og med din kunnskap og våre verktøy kan vi sammen sikre solide resultater.

Forstå kundens mål

Bidra til utvikling

Være en driver for vekst

Vil du jobbe med oss?

Vi er alltid på utkikk etter gode hoder som har sans for strategi, forretningsutvikling, innholdsproduksjon og web-utvikling. Hos oss blir du en viktig del av vårt team og du får brynt deg på flere forskjellige fagområder. Vi jobber tett på store bedrifter med ambisiøse mål. Kanskje er du vår neste kollega? Send en åpen søknad i dag.
Send åpen søknad

En driver for vekst.

Kommunikasjonshuset AS
Husøyvegen 123,
4262 Avaldsnes
Sosiale medier
Nyhetsbrev
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.