AbonnementKundeportalArbeidOm oss

Kommunikasjon- og innholdsbyrå
med fokus på levende bilder.

Personvernerklæring
Behandlingsansvarlig
Daglig leder er på vegne av Kommunikasjonshuset AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.  
Personopplysninger som lagres
Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder;

Navn, telefonnummer og e-postadresse via kontaktskjema
Formål med behandlingen
Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.
Grunnlaget for behandlingen
Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket til de tbenyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.  
Innhenting av personvernopplysninger
Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).
Hva er informasjonskapsler?
Informasjonskapsler/cookies er en liten datafil som legges i din nettleser for å ha oversikt og gjenkjenne datamaskinen din på nettstedet. En cookie er helt trykt og kan ikke innehold virus.
Formål med behandlingen
Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.
Kommunikasjonshuset AS bruker følgene cookies
Google Analytics

Kommunikasjonshuset AS bruker analyseverktøyet Google Analytics til å analysere brukere på nettsiden for å optimalisere opplevelsen og innholdet på siden. Data som samles inn lagres i Google sine servere og slettes etter 24 mnd.

Les mer om hvordan Google samler inn data her.

Facebook Pixels

Kommunikasjonshuset AS bruker Facebook Pixels til å registerer ditt besøk på
k-huset.no, for å kunne annonsere til deg på Facebook. Dette er vanlig bruk hos flere nettsteder i dag slik at Facebook kan vise deg annonser som er relevante for deg og dine interesser.

Les mer om hvordan Facebook samler inn data her.
Utlevering av opplysninger til tredjeparter
Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.  
Sletting av personvernopplysninger
Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.
Rettigheter for den registrerte
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.
Informasjonssikkerhet
Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.
Kontaktinformasjon
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser: 

E-post: aleksander@k-huset.no
Hålandvegen 170
4260 Torvastad

Send oss en forespørsel

Forespørsel