Tjenester

Strategi

Sammen med deg utvikler vi en unik markeds- og kommunikasjonsstrategi basert på dine spesifikke behov, markedssituasjon og uttalte mål.

Web, UI, UX

Trenger du en ny nettside, eller bør du modernisere den du har? Får brukerne dine en optimal opplevelse? Vi er fagspesialisert på User Experience, User Interface og Web-design.

SEO

Få nettsiden og bedriften din rangert høyt hos Google. Vår SEO-spesialist hjelper deg med nøkkelord, hastighet og brukervennlighet.

Tekst

Vi produserer alle former for tekstinnhold, inkludert fagartikler og annet redaksjonelt innhold til kampanjer, SoMe, nettside m.m.

Grafisk Design

Design selger. Gi din merkevare et helhetlig image med en et moderne design utviklet for deg av vårt team.

Film, Motion

Video øker trafikken til din nettside med 300% og øker sannsynligheten for å havne på forsiden på Google med 53%*. Vi produserer alt av video fra start til sluttprodukt.

Foto

Presenter bedriften og dine ansatte på en profesjonell måte. Våre fotografer har lang erfaring med foto og redigering, og skaper de bildene som gir din bedrift et profesjonelt uttrykk.

Inbound Marketing

Få kundene til å komme til deg. Vi setter opp en Inbound-strategi som gir målgruppen verdi og øker troverdigheten til din bedrift.

Analyse, Innsikt

Vi analyserer resultater kontinuerlig og holder deg oppdatert på viktig informasjon om målgruppe, kanaler og atferd.

Vi ønsker å være en driver for din vekst, avtal møte

En driver for vekst.

Kommunikasjonshuset AS
Husøyvegen 123,
4262 Avaldsnes
Sosiale medier
Nyhetsbrev
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.