Søkemotoroptimalisering

Søkemotor-optimalisering

Søkemotoroptimalisering

Søkemotor-optimalisering

God synlighet på søkeresultater er ikke lenger et valg, men et krav for å treffe nye kunder som er på jakt etter dine løsninger på nett. For å gjøre dette kreves god innsikt i relevante brukere og søkeord, en grundig SEO-strategi og kontinuerlig overvåkning.

Med våre analyseverktøy kan vi måle din nåværende situasjon for å kartlegge hva som skal til for å få din bedrift høyere i søkeresultatene. Våre kunder opplever gode resultater med økt trafikk og flere henvendelser via nett med:

Helsesjekk

Vi analyserer den generelle statusen til nettsiden. Dette innebærer for eksempel nåværende plassering i søkeresultater, søkeord og tekniske krav.  

Teknisk SEO

Google har strenge krav for nettsiden med tanke på hastighet, brukervennlighet og oppsett. Basert på helsesjekken gjennomfører vi nødvendige tiltak for å oppnå søkemotorenes krav.

Søkeordanalyse

Treff de som søker etter dine løsninger ved å implementere riktige og relevante søkeord. Vi gjennomfører søkeordsanalyse og analyserer brukeratferd i søk.

Tekstarbeid

Vi tar en gjennomgang av innholdet på nettsiden og implementerer søkeord basert på søkeordsanalyse.

Oversetting

Forsikre deg om at du treffer alle potensielle nye kunder, både nasjonale og internasjonale. Vi gjennomfører oversetting av hele nettsiden.

Konkurrentanalyse

Hva skaper trafikk for konkurrentene dine i søk? Hvilken posisjon har du i forhold til konkurrentene? Med en konkurrentanalyse får du et forsprang på nett.

Annonsering

Trenger bedriften en ‘boost’ på nett? Vi utvikler, administrerer og gjennomfører annonsering på Google, Facebook og LinkedIn, samt nasjonale og internasjonale nettaviser.

Vil du vite mer om Søkemotoroptimalisering?

Vil du vite mer om Søkemotor-optimalisering?

Helene Gundersen

Rådgiver, partner

Even Sørtveit

Utvikler, SEO, partner