Kommunikasjonshuset utvider sitt nedslagsfelt med signeringen av TheVIT

Kommunikasjonshuset
Kommunikasjonshuset inngår avtale med konsulentbyrået TheVIT. Gjennom abonnementstjenesten vår skal vi bistå osloselskapet med deres digitale markedsføring.

Markedsføringsselskapet med base på Husøy har store ambisjoner. Vi har lenge levert tjenester til kunder i regionen og på Vestlandet, og har her hatt suksess med abonnementstjenesten vår for B2B-bedrifter, men tar med signeringen av TheVIT et steg videre mot målet om å betjene kunder over hele Norge.

– Vi opplever at vår skreddersydde abonnementstjeneste dekker et stort behov hos våre kunder når det kommer til prosjektgjennomføring og innholdsproduksjon, og nå ser vi frem til å kunne bistå TheVIT med deres markedsføringsbehov, sier daglig leder i Kommunikasjonshuset, Aleksander Knapskog.

TheVIT er et norsk konsulentbyrå som tilbyr både tjenester og produkter innenfor økonomi og HR, og er en naturlig støttespiller til næringslivet. Selskapet har dags dato 4 avdelinger i Norge med hovedkontor i Oslo, og etablerer seg nå på Haugalandet. Konsulentbyrået har store planer om ytterligere vekst.

– Med våre ambisiøse mål trenger vi en partner som virkelig setter seg inn i våre problemstillinger og forstår hva vi ønsker å oppnå, og det tror jeg vi har funnet i Kommunikasjonshuset, sier Runar Areklett, direktør i TheVIT.

Knapskog legger til:

–     TheVIT blir en spennende kunde å jobbe med, de har en ekstremt offensiv vekstplan og vi gleder oss til å jobbe tett med de flinke folkene i TheVIT.

Utforsk nye digitale muligheter
Snakk med oss

Flere saker

No items found.
Kommunikasjonshuset © 2023
PersonvernPersonvern - Spot