Kommunikasjonshuset utvider teamet ytterligere - henter nå krefter utenfra

Kommunikasjonshuset
Vi henter inn forsterkninger utenfra, og ønsker nå Helene Jordbrekk velkommen. Selskapet vårt har opplevd en bemerkelsesverdig vekst, og vi har i løpet av det siste året doblet antall ansatte. Daglig leder, Aleksander Knapskog, gleder seg over det voksende teamet.
-   Det er svært hyggelig å kunne si at det er mye som skjer om dagen, K-huset er i konstant vekst og trenger nå enda flere med på teamet. Jeg tror Helene, med sin erfaring, vil styrke teamet vårt ytterligere.

Ny kommunikasjonsrådgiver til det dynamiske teamet

Sammen med resten av teamet vårt i Kommunikasjonshuset skal Helene nå ta fatt på spennende oppgaver for både nye og eksisterende kunder. Som kommunikasjonsrådgiver for K-huset vil arbeidsoppgavene hennes bestå av PR- og kommunikasjonsarbeid, utarbeide markedsføringsstrategier og å være en proaktiv rådgiver for våre kunder. Helene gleder seg til nye utfordringer med nye kollegaer.

-   Da jeg fikk tilbudet fra Kommunikasjonshuset kunne jeg ikke takke nei. Jeg ser frem til mange spennende og nye oppgaver fremover, og gleder meg til å få jobbe med det kreative og dynamiske teamet de har satt sammen.


Ingen alternativ tekst tilgjengelig for dette bildet


Utforsk nye digitale muligheter
Snakk med oss

Flere saker

No items found.
Kommunikasjonshuset © 2023
PersonvernPersonvern - Spot