Henter inn styrker for å utfordre design markedet

Nora Medhaug
Som et selskap som leverer markedsføringstjenester er godt design et grunnleggende element. Behovet for rent og pragmatisk design innen industri-, maritim- og teknologibransjene øker kontinuerlig, og dette behovet ser ikke ut til å avta i nærmeste fremtid.

Vi har ambisjoner om å komme den økende etterspørselen etter strategisk design i møte ved å øke kompetansen vår. Vi ønsker derfor den dyktige designeren Lena Haga Malme velkommen til oss!

 

Etter 9 år i Bergen hvor hun har jobbet med grafiskprofilering, redesign av profil, Office-maler og guidelines for både nasjonale og internasjonale kunder, har hun nå flyttet hjem for å jobbe sammen med oss på Husøy.

  

Ingolf Steensnæs, Partner, uttrykker glede over det nye tilskuddet:

 

-      Det er en satsning i markeder som vi ikke tidligere har konkurrert i, men det kommer til å styrke kundene våre betraktelig

 

Eksempel fra Lenas portefølje

I samarbeid med resten av teamet her på Kommunikasjonshuset vil Lena spille en viktig rolle i utviklingen av visuelle løsninger som smelter estetikk sammen med brukervennlighet. Med flere spennende prosjekter som venter på henne, er hun fylt av entusiasme for å ta fatt på nye utfordringer:

 

-      Vi har mange store og fascinerende kunder, så jeg ser frem til varierte og spennende arbeidsoppgaver for å utforme strategisk visuell kommunikasjon

 

Utforsk nye digitale muligheter
Snakk med oss

Flere saker

No items found.
Kommunikasjonshuset © 2023
PersonvernPersonvern - Spot